de ombouw is klaar, nu de winkel afmaken

ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat

Startpagina

zo is het begonnen


In 2003 kocht ik een aantal poppenhuisbladen bij de bibliotheek, ik heb er even ingekekeken en in de lectuurmand neergelegd.
Mijn buurvrouw nancy kwam op en gegeven moment even langs en het gesprek kwam op poppenhuizen, ik vertelde dat ik een aantal bladen had liggen en die nam ze even mee,een paar dagen later kwam ze ermee terug en ineens was mijn belangstelling gewekt.
Ik heb mijn man (die gelukkig timmerman is) gevraagd of hij een huis voor ons wilde bouwen, ik moest maar met een tekening komen.
Weer naar de bibliotheek en daar vond ik het boek van grachtenhuis tot poppenhuis en ik was verkocht.
Hij heeft voor ons een casco gemaakt en samen wilden wij ons huis gaan bouwen.
Er is een kink in de kabel gekomen, ik ben verhuist en nancy is aan een ander miniatuurtje begonnen Kiefer haar zoon is geboren, en daar gaat heel veel tijd inzitten ze had al twee zoons, en omdat ze ook nog wertkt als onderwijzeres, heeft ze het gewoon druk.Samen doen we in de winter nog wel workshops, maar daar moeten we steeds afspraken over maken omdat Marga haar nicht en Laura mijn dochter ook meedoen en dat kost wel eens moeite met de agenda.


Ik ben helemaal verknocht aan miniaturen maken, en mijn ogen speuren overal of het ook in miniatuur kan,materialenkennis vind ik ook zeer belangrijk, en goed gereedschap, maar door de jaren heen ben ik in een leuke vriendinnenkring terecht gekomen, en samen barsten we van de ideetjes.

We gaan ook geregeld naar Arnhem en pakken dan gelijk het hele weekend met zijn allen reuze gezellig is het altijd.

Soms gaan we bij elkaar op bezoek maar we wonen verspreid over het land dus dat is ook niet zo eenvoudig.

En dan de email groepen daar leer je ook ontzetend veel van, als het maar gezellig blijft dan doe ik mee.


cdl1